marți, 28 aprilie 2009

Inocenta napastuita si biletul buclucas

O anumita domnisoara (in acte) cu nume de jargon de politist, mare vedeta (in Romania...), a luat amenda in RATB. de ce, nu am inteles nici sa ma bati, pentru ca in zilele astea in vreo caruta RATB-istica mai esti controlat DOAR daca dai semne clare ca esti rocker, si madam ar fi calcata in picioare daca ar aparea la un concert de gen (imagine mentala: ea, in hainutele ei de firma, aparand la concertul Manowar. auci).

Trecand peste, madmoazela* spunea ca ea nu a stiut ca trebuie compostat. Nici nu ma mir avand in vedere ca acest lucru este SCRIS in autobuze. Adica trebuie citit. In fine, totusi, la o persoana cu atata experienta in domeniu ma asteptam la mai multe veleitati intr-ale gauritului. Oh well...

Mai departe, declara ea, ca nu da banii pe abonament, prefera sa mearga cu taxiul. Fie plateste taxiul ala in natura (taximetristii e barbati, iar la facut abonamente sunt femei, asa ca intelegem) fie bubuie ceva. si nu e ciocanul lui Thor. Adica... pe abonamentul ala dai vreo 25 lei, ca student (ceea ce ea e, aparent). pe taxi tot cam atat dai.. intr-o zi.

Mi se pare mie sau ceva e ilogic aici?
zic si eu...


*da, stiu cum se scrie corect. die.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu