luni, 29 iunie 2009

Live din Timisoara - restante II

Gata, I'm done! Mi s-a luat! Aparent tocmai au aparut notele de la a II-a sansa data in sesiune de restante. Deci nu iei examenul, nu iei prima restanta.. se mai intampla, ca nah, nu poti sa-i ceri unui om mai mult decat poate da.. Surpinderea mai mare e data de faptul ca dupa atatea ESECE, unii isi mai pot aduna cele enspe mii de puteri spirituale pe care le au, reusesc sa isi puna mintea la contributie - nu mai precizez si in ce mod - si sa ia 10 in cele din urma. Deh, se pare ca m-am inselat! Don'soarele de la Jurnalism din Timisoara este destepte si poate face tot ceea ce vrea muschii lor.

Momentan, fraiera de mine, care a tinut sa fie integralista de la inceput la sfarsit, a incetat sa mai alerge prin facultate dupa profi de negasit care sa-i semneze o amarata cerere pentru marire - ipotetic vorbind, caci nota finala nu ramane cea mai mare ci ultima - si spera sa intre la cea de-a II-a facultate, unde, teoretic, lucrurile ar trebui sa fie un pic mai corecte.

Nah, prea multe chestii aiurea s-au intamplat in seara asta, asa ca ma duc sa ma delectez cu un lapte cald si un dus rece in timp ce visez la un leica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu