vineri, 26 martie 2010

Cand n-ai ce face, scrii o carte de genu asta...

Ca aia pe care am gasit-o azi la o taraba si in fata careia m-am crapat de ras. Cartea avea ca subiect influenta muzicii in vindecari sau ceva apropiat, una din cartile de "ezoterism" la duzina expuse prin minunatul Bucuresti si care ar fi cumparate numai de cineva cu destula incultura cat sa creada ca sunt mai intelepti daca citesc asa ceva.

Desigur, ce era incadrat la muzica iadului, satanica and all the kind of shit? Logic, metale rock and whatever else. (Sigur Elvis cu Love me Tender era al mai mare satanist si i-a corupt si p-aia de i-au urmat in rock respectiv metale.) Dar totusi unde era radacina raului din muzica? In jazz! Caci de acolo se trage rockul... din jazz si blues. (Daca nu e corect astept corectari multiple dar asa era in carte).

Deci jazz + rock and roll + rock + metal = muzica din iad. A si sa nu uitam, citat: "tobele africane folosite in ceremenii magice" care sunt comparate cu rockul in orice carticica de doi lei de genu asta. Pe langa asta daca respectivii au ascultat ritmuri africane si ceva rock vor vedea ca nu prea merge sa compari asa ceva. Intr-adevar ritmurile africane sunt interesante si poate hipnotice dar depinde... unii oameni nu pot fi hipnotizati. Depinde si cat de usor influentati se lasa unii.

Apoi urmatorul argument ce priveste faptul ca rockul ofileste plantele, aka experiment stiintific.

1. Plantele mele nu s-au ofilit... de la mine urla metale din boxe da vad ca nu le deranjeaza. In secret cred ca de fapt ele dau din cap. Concluzie? They are the plants from Hell!

2. Oare aia care puneau difuzoru' langa plante au auzit vreodata ce naiba inseamna un camp magnetic in jurul unei boxe care functioneaza? Fiecare aparat, bucatica de tehnica din lumea asta emite unde radio... Din cate stiu eu plantele si undele radio nu prea se pupa, mai ales cand duci experimentu la extrem si le expui continuu la asa ceva. Pe langa asta la o muzica mai lenta boxa nu functioneaza la capacitate maxima si e posibil ca plantutele respective sa reziste ceva mai mult. Despre faptul ca plantele se vor intoarce spre muzica mai lenta? Asta e o chestie impotriva naturii. De ce s-ar intoarce spre un dispozitiv electric? Eu stiam ca pentru fotosinteza e nevoie de lumina + CO2 si altele. Nu cred ca boxa da lumina si CO2 la reduceri.

3. For fun: Matza mea asculta metale. Asa si? Asta insemna ca pana acum trebuia sa fie praf, dar nu e. E f simpatica si nu a devenit o matza psihopata care ma cauta cu cutitu prin casa sa-mi fure mancarea din frigider.

Apoi despre faza cu "Muzica rock deschide cai pe care intra in corp entitati malefice care duc la consumul de droguri si alcool." Asta este tot din carte? Eu zic ca nu e nicio energie malefica pe aici. Un pusti tampit care asculta o melodie se apuca de baut deoarece crede ca nu va trece vreodata peste problemele lui de adolescent. Sinucisu si bautu depinde de psihicu fiecaruia. Daca esti dezaxat te impusti sau impusti pe altii... daca esti alcoolic te apuci si bei pana crapi. Totu' tine de alegere nu de muzica.

Chestiile "malefice" din metal se datoreaza unor trupe care vor sa aiba imagine si bani sau unor solisti sariti de pe fix, una din doua. De obicei aia sariti de pe fix au un sfarsit tragic si mediatizat. Cei sanatosi raman in istoria muzicii, cunoscuta sau nu...



Have fun si rock on!

4 comentarii:

  1. Pacat ca-n carte nu se mentiona ca la ascultarea de manele intra-n tine duhul prostiei...

    RăspundețiȘtergere
  2. =))) Ce m-a amuzat chestia asta!! Mai ales faza cu plantutele si cu rockul care este calea de intrare a unor entitati malefice in spirit...CE MA???=))) Exista persoane care chiar cred asa ceva????:))) Hmm..ook...deci e clar: eu sunt o nebuna cu sufletul nenorocit care va ajunge in iad, si probabil curand ma voi apuca sa ucid lumea din jur...=)) Nu?=)) Fabulos...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Peacekeeper- pisica ta nu e psihopata? Honey, look at it. Again. Now. Ce ziceai?

    RăspundețiȘtergere